به گزارش خبرنگار مهر، یافتههای محققان دانشگاه روچستر نیویورک نشان میدهد محصولات حاوی اسیدچرب اُمگا-۳ میتواند منجر به کاهش تولید IgE شود؛ IgE آنتیبادیای است که موجب بروز واکنشهای آلرژیک و علائم آسم در افراد مبتلا به نمونههای خفیف آسم میشود.
اسیدهای چرب امگا-۳ بعد از هضم تبدیل به واسطههای خاصی میشوند که بدون توقف عملکرد سیستم ایمنی، التهاب را متوقف مینمایند.
مطالعات قبلی نشان داده بودند که برخی اسیدهای چرب موجود در روغن ماهی موجب تنظیم عملکرد سلولهای B میشوند. در مطالعه جدید، تیم تحقیق نمونه خون ۱۷ بیمار را جمع آوری کرده و سلولهای ایمنی Bشان را در لابراتوار تفکیک کرد تا تاثیر محصولات خالص امگا-۳ بر IgE و سایر مولکولهای تشدیدکننده این بیماری را بررسی کنند.
نتایج نشان داد تمامی افراد تا حدودی به اسیدهای چرب اُمگا-۳ واکنش نشان دادند و کاهش در میزان آنتی بادی IgE مشاهده شد.
نظر شما